handy ortung diebstahl descargar whatsapp sniffer gratis android überwachungs kann man welche handy spiele kann man hacken software espionage iphone wallpaper iphone 6 orten ohne internet spy apparatuur camera article source handyspiele herunterladen iphone meines iphone pin code hacken kann keine read article whatsapp account hacken deutsch iphone 6 code sperre hacken learn more here see more iphone 6 Plus ortung immer an kan je whatsapp hacken gratis iphone diebstahl ortung handy geklaut samsung galaxy note orten handy emulator hack android samsung ace handy software whatsapp hacken per nummer

Alron Cemical har funnits i över 30 år och har visat en positiv och stabil tillväxt under alla år. Nu har företaget fått en ny vd med en tydlig marknadsfokus och ambitionen att få företaget att växa ännu mer.

Strängnäs 20150909 – En bättre metod för att hindra smittspridning vid stora epidemier – det är Alron Chemicals senaste forskningsprojekt.

”Vi utvecklar en metod för att sprida desinficerande dimma som en gas så att man snabbt kan behandla stora områden, i princip flygplan eller Stockholms tunnelbana. Vi har en produkt för ändamålet, men vi behöver förbättra den”, säger Alvin Ronlán, grundare av Alron. I slutet av förra året var Alron ett av företagen som beviljades medel ur Vinnovas fond Forska & Väx.

Alron fick 1,1 miljoner kronor från Vinnova och bidrar själv med lika mycket pengar till projektet. Projektplanen sträcker sig över två år. Syftet är att få fram en produkt att använda för att förhindra smittspridning av sådant som Ebola, SARS och andra epidemier hos både människor och djur.

Klicka här för att läsa hela artikeln i tidningen affärsliv.biz