Strängnäsföretag i kampen mot Ebola
9 september 2015
Nu lanserar vi Alron Academy onlinekurser
11 februari 2016

Nu lanserar vi Alron Academy

Alrons ansträngningar att nyttja naturens egna resurser har resulterat i lösningar utan miljöfarliga rester och möjliga tillämpningsområden långt utöver sina konkurrenters. Oberoende om du är i sanerings-, bygg-, hotell-, eller vårdsektorn, bidrar vi med lösningar som inte bara skapar en bättre miljö utan även med tillvägagångssätt som är mindre skadligt och mer miljömedvetet.

Det finns i dag stor misstänksamhet mot ”kemi”, som har sin grund i ett antal stora och allvarliga föroreningsskandaler (Hammarby Sjöstad, Hallandåsen, etc.) och en problematisk okunnighet om kemi. En fråga som allt som oftast lämnas obesvarad är – vad lämnas kvar efter en sanering? Det beror ofta på att svaret är väldigt obekvämt. Därför är t.ex valet av kemikalier särskilt viktigt.

Vår motto ”Miljö & effektivitet i harmoni” ger uttryck för övertygelsen att med tillämpning av modern forskning och teknik är det möjligt att utveckla kemiska produkter som är ekonomiska och effektiva utan att kompromissa vara sig med hälsa eller miljö. Vår affärsidé bygger på omvandlingen av forskningsresultat inom områdena mikrobiologi, organisk kemi och ytkemi till praktiskt användbara produkter och metoder. Det är även vad som gjort oss till Skandinaviens ledande leverantör av mikrobiologiska produkter, system och tjänster till saneringsbranschen.

Med Alron Academy påbörjar  vi byggnationen av en utbildningsplattform för våra direktkunder, återförsäljare likväl som besökare med intresse till vad kemin kan göra för just deras bransch.

Under 2015 & 2016 kommer vi periodvis släppa utbildningar, guider och information kring vad vår kemi kan göra för just dig och din bransch. Följ oss även på Facebook eller LinkedIn och ta del av nästa generations lösningar och applikationsområden.

Läs mer om Alron Academy under www.alron.se/academy/