Varför är klorbaserade blek- och desinfektionsmedel olämpliga vid sanering?
2 maj 2016
Byte av emballage
10 december 2018

Vi på Alron är mycket glada över att få välkomna en nygammal medarbetare tillbaka till verksamheten.

Christofer Sundell arbetade i Alrons produktion/lager mellan åren 2014 – 2015, innan han valde att lämna för att prova på att studera och arbeta inom systemutveckling under några år. Han har sedan tidigare en väldigt god kännedom kring företagets produkter och verksamhet vilket gör honom till en stor tillgång för oss omgående.

Christofer, eller ”Coffa” som han kallas, kommer att stärka upp teamet i en administrativ roll, ansvara för IT och orderläggning men också finnas tillgänglig som kundsupport.

Hur känns det att vara tillbaka?
”Det känns riktigt kul. Den familjära stämningen på företaget och de varierande arbetsuppgifterna som Alron erbjuder tilltalar mig enormt. Sedan är det ju en väldigt intressant bransch där Alron med sina unika produkter och kunskapsexpertis verkligen är med och gör skillnad för väldigt många.”

Christofer började sin tjänst på Alron redan den 3 september i år.