handy ortung diebstahl descargar whatsapp sniffer gratis android überwachungs kann man welche handy spiele kann man hacken software espionage iphone wallpaper iphone 6 orten ohne internet spy apparatuur camera article source handyspiele herunterladen iphone meines iphone pin code hacken kann keine read article whatsapp account hacken deutsch iphone 6 code sperre hacken learn more here see more iphone 6 Plus ortung immer an kan je whatsapp hacken gratis iphone diebstahl ortung handy geklaut samsung galaxy note orten handy emulator hack android samsung ace handy software whatsapp hacken per nummer

Vi på Alron är mycket glada över att få välkomna en nygammal medarbetare tillbaka till verksamheten.

Christofer Sundell arbetade i Alrons produktion/lager mellan åren 2014 – 2015, innan han valde att lämna för att prova på att studera och arbeta inom systemutveckling under några år. Han har sedan tidigare en väldigt god kännedom kring företagets produkter och verksamhet vilket gör honom till en stor tillgång för oss omgående.

Christofer, eller ”Coffa” som han kallas, kommer att stärka upp teamet i en administrativ roll, ansvara för IT och orderläggning men också finnas tillgänglig som kundsupport.

Hur känns det att vara tillbaka?
”Det känns riktigt kul. Den familjära stämningen på företaget och de varierande arbetsuppgifterna som Alron erbjuder tilltalar mig enormt. Sedan är det ju en väldigt intressant bransch där Alron med sina unika produkter och kunskapsexpertis verkligen är med och gör skillnad för väldigt många.”

Christofer började sin tjänst på Alron redan den 3 september i år.