WipeOx®- PRO
2 juni 2020
Bio-Fresh Triple Action Naturell
22 september 2020
Visa alla

ULV Microjet 2680

ULV Microjet 2680 är ett elektriskt aerosolaggregat för våt-dimning av alla typer av icke brandfarliga vätskor och vattenbaserade kemikalier. Den slitstarka plastbehållaren är tillverkad av robust kemikaliebeständig polyeten för många års problemfri drift.
Maskinen är utrustad med ett justerbart axelband, vilket gör den enkel och bekväm att arbeta med. Den flexibla slangen med justerbart munstycke underlättar sprayning i svåråtkomliga utrymmen som till exempel mellan köksskåp, under mattor, över tak och i ventilationskanaler. Flödet samt droppstorlek kan justeras efter behov och ger mellan 0-24 L /timme och med en droppstorlek från 5-50μm.

Artikelnr: FA550 Kategori:
Beskrivning

FUNKTION:

ULV Microjet 2680 skapar en kraftfull luftström där en vätska (kemikalie) injiceras. Med hjälp av luftströmmen pressas vätskan mot ett spraymunstycke i slangens ände, där den slås sönder till mycket små droppartiklar. Dessa partiklar har god förmåga att hänga kvar i- och behandlar luften innan de slutligen landar på en yta.

Våt-dimning lämpar sig ypperligt för luktsanering på sugande och porösa material i lokaler och utrymmen efter brand, torrkokning, vidbrändning, liksanering, kemikaliespill, avloppsskador m.m. Principen kan användas för att akut dämpa lukt direkt efter en skada och på så sätt erhålla en bättre arbetsmiljö såväl som för slutlig luktsanering efter rengöring och renovering. Metoden är helt unik för sanering av lokaler där man har behov av snabb och effektiv luktsanering för att snabbt få tillträde till lokalerna. Våt luktsanering kan drastiskt minska arbetsinsatser efter skador och minska användningen av traditionella sanerings- metoder som t ex. ozonering.