handy ortung diebstahl handy ortungs programm deutsch fremdes whatsapp ausspionieren handy ortung click to see more zwei handyspiele kostenlos telefon abhören rauschen handyspiele herunterladen spiele samsung software like see more galaxy s4 more info whatsapp handynummer hacken iphone spy check this out iphone handyspiele kostenlos samsung galaxy note 8 whatsapp spy handy orten qr code auf handy lesen sms htc handy software pc see more handy app zum ausspionieren read more
Byte av emballage
10 december 2018
Våra öppettider i påsk
8 april 2019

Vi hälsar Marie välkommen

Då var det återigen dags att välkomna ett nygammal ansikte tillbaka till oss på Alron Chemical AB i Strängnäs.

Det är Marie Nivelius som ansluter sig till oss igen och som kommer att stärka upp vårt team på administrations- och ekonomisidan.

Marie är född och uppvuxen i Stockholm men flyttade till Sörmland i början av 2000-talet. Hon är tillsammans med sin man bosatt i Bovieran (ett form av boende med tropiskt inomhusklimat) här i Strängnäs.

Marie har sin yrkesbakgrund inom ekonomi- sälj och administration och kommer senast från företaget AB Bakels Aromatic som är ett av Sveriges största producerande bolag inom bageri.

Hur känns det att vara tillbaka på Alron?

”Jag slutade på Alron för sju år sedan med avsikten att flytta tillbaka till Stockholm då jag fick ny anställning. Efter stort övervägande insåg vi att kvalitén i att få bo i Sörmland var av så mycket större betydelse än att ha nära till jobbet så valde att pendla istället för att flytta. Att nu få möjligheten att komma tillbaka till Alron är helt fantastiskt. Att få jobba i ett framgångsrikt företag är alltid roligt och utvecklande. Miljön är välbekant men med helt nya kollegor känns det jätte roligt. Det är skönt att relativt snabbt kunna vara en tillgång till teamet. Med det här gänget blir resan mot våra högt uppsatta mål med all säkerhet enormt roligt.”

Marie började sin tjänst på Alron den 14 januari 2019.