Addron Diesel
16 mars 2016
B&G Microjet
15 februari 2017
Visa alla

Alron Bensintillsats

Alron diesel- och bensintillsats ger samma driftsfördelar för alla typer av förbränningsmotorer oberoende om det är bil eller båt. Alron Bensintillsats motverkar kondens och korrosion, ger renare insprutnings-och förgasarsystem, renare ventiler och förbränningskammare, bättre allmäntillstånd vilket bidrar till lägre drivmedelsförbrukning. En svensktillverkad bränsletillsatts helt utan varningssymboler.

1 flaska (0,5L) räcker till ca 300L bränsle.
Tillsätt ett delstreck till varje full tank.

Förpackas: 12×0,5L

Artikelnr: ADB105 Kategori:
Beskrivning

Alron bensintillsats är en unik produkt som håller din motor igång – och i form. Tillsats motverkar sot- och koksbildning som orsakar igensättning av filter och bränsleledningar. Tillsatsen har en smörjande  effekt på bränslepumpar, ventiler och ventilsäten. Användningen av tillsatsen ger en renare och bättre arbetande motor med jämnare bränsletillförsel som gör din ”trötta” motor pigg och glad igen.

Alron Bensintillsats är en ”miljöriktig” produkt helt utan brand- eller miljögiftiga ämnen så som exempelvis naftalösningar, vilket ofta återfinns i andra typer av bränsletillsatser. Tillsatsens egenskaper och inverkan på motorer sparar också miljön genom att minska miljöfarliga avgaser och oförbrända kolväten att komma ut i naturen.