Visa alla

Desinficering av Svamp & Bakterier-S ®

Medel för Mögel- och Algtvätt och allmän desin cering. Innehåller båda poly(hexametylenbiguanid)-hydroklorid (PHMB) som aktivsubstans. PMHB är ett e ektivt medel för allmän desin cering med ett mycket brett verkningsspektrum mot mikroorganismer, men är ända ganska användarvänligt och ofarligt i bruk. Medlet avger inga hälsofarliga ångor och bildar inga skadliga biprodukter i naturen (som t ex är fallet med klor), utan bryts långsamt ned till oskadliga salter.

565,00kr

Förpackning: 5 liter. Alrons 5 liters dunkar packas alltid som 3st per låda. Du kan välja fritt bland alla våra produkter för att fylla en låda eller fler.

Rabatt för sanerare och ÅF tillämpas efter orderläggande. Vid större ordrar tillämpas även volymrabatt, kontakta oss för mer information.

Artikelnr: .DS105. Kategori: .
Beskrivning

Medel för Mögel- och Algtvätt och allmän desinficering. Innehåller båda poly(hexametylenbiguanid)-hydroklorid (PHMB) som aktivsubstans. PMHB är ett ett effektivt medel för allmän desinficering med ett brett verkningsspektrum mot mikroorganismer, men fortfarande användarvänligt och ofarligt i bruk. Medlet avger inga hälsofarliga ångor och bildar inga skadliga biprodukter i naturen (som t ex är fallet med klor) utan bryts långsamt ned till oskadliga salter.