ULV Microjet 2680
18 juni 2020
Alron WipeOx Mögelsanering. Produkt torrduk Alron WipeOx
WipeOx®
25 november 2020
Visa alla

Bio-Fresh Triple Action Naturell

Mikrobiologiskt medel för luktkontroll och rengöring. Produkten är en oparfymerad variant av Bio-Fresh Triple Action och innehåller utöver mikroorganismer ett aminosyrakomplex som ger dem extra näring vilket påskyndar nedbrytningsprocessen. Bio-Fresh Triple Action Naturell är naturens egen lösning på luktkontroll och är helt överlägsen alla andra alternativ ur miljösynpunkt.

Förpackas: 12x1L | 3x5L   

Artikelnr: .BTU105 Kategori:
Beskrivning

Bio-Fresh Triple Action Naturell förenar de bästa mikrobiologiska och fysikaliska metoderna för luktkontroll. Snabbverkande luktkontroll uppnås genom ett aminosyrakomplex som binder upp och deaktiverar alla typer av rutten, härsken eller fisk lukt, utan att förvränga luktbilden med tillsatt parfym. Permanent luktkontroll uppnås genom efterföljande mikrobiologisk nedbrytning av bundna såväl som fria illaluktande ämnen.

För Bio-Enzymatisk rengöring och luktkontroll av toalettutrymmen och badrum, våtutrymmen, soprum, sopbehållare, mattor, textilier etc. För industri och hushåll. Triple Action Naturell är ett oparfymerad alternativ som är skonsam för allergiker och luktkänsliga personer eller för de fall där maskering av rådande luktbild ej är önskvärd. En biologisk lösning på problem med dålig lukt från alla typer av organiskt avfall som mjölk, blod, urin, avföring, katturin, uppkastningar mm.