Sur 1
28 februari 2016
Alron Luktkontroll BOC. Produkt våt luktkontroll
Luktkontroll B.O.C
15 mars 2016
Visa alla

Bio-Fresh Triple Action

Mikrobiologiskt medel för luktkontroll och rengöring. Produkten är en vidareutveckling av Bio-Fresh och innehåller utöver mikroorganismer även en annan doftprofil samt ett aminosyrakomplex som ger bakterierna extra näring vilket påskyndar nedbrytningsprocessen. Bio-Fresh Triple Action är naturens egen lösning på luktkontroll och är helt överlägsen alla andra alternativ ur miljösynpunkt.

Förpackas: 12x1L | 3x5L   

Varning: Kan orsaka allergisk hudreaktion. (H317) Orsakar allvarlig ögonirritation. (H319)

Artikelnr: .BT105 Kategori:
Beskrivning

Triple Action förenar de bästa mikrobiologiska och fysikaliska metoderna för luktkontroll. Snabbverkande luktkontroll uppnås genom ett aminosyrakomplex som binder upp och deaktiverar alla typer av rutten, härsken eller fisk lukt, och genom ändring av luktbilden med naturliga eteriska oljor. Permanent luktkontroll uppnås genom efterföljande mikrobiologisk nedbrytning av bundna såväl som fria illaluktande ämnen.

För Bio-Enzymatisk rengöring och luktkontroll av toalettutrymmen och badrum, våtutrymmen, soprum, sopbehållare, mattor, textilier etc. För industri och hushåll. Triple Action maskerar inte dålig lukt utan är en biologisk lösning på problem med dålig lukt från alla typer av organiskt avfall som mjölk, blod, urin, avföring, katturin, uppkastningar mm.