Miljö & effektivitet
i harmoni

Vår målsättning är att omvandla forskningsresultat inom områdena mikrobiologi, organisk kemi och ytkemi till praktiskt användbara produkter och metoder med minsta möjliga miljöpåverkan vid produktion användning och avyttring.

Målsättningen är även att erbjuda våra kunder produkter och metoder, som resulterar i minsta möjliga påverkan på hälsa och miljö, utan att ge avkall på effektivitet och till en rimlig kostnad samt att i vår tillverkning tillämpa bästa tekniska expertis för att säkerställa en hög produktsäkerhet och minimal påverkan av miljön.

Genom att nyttja naturens egna resurser i form av mikroorganismer istället för kemiskt framställda preparat och gifter. Våra ansträngningar att nyttja naturens egna resurser har resulterat i lösningar utan miljöfarliga rester med breda tillämpningsområden inom otaliga industrier.


Alrons produktsortiment

Alron har idag ett av världens mest sofistikerade och miljöriktiga produktprogram för desinfektion, avfallsnedbrytning och luktkontroll.


Som registrerad företagskund hos oss får du och ditt företag tillgång till mer detaljerad produktinformation, säkerhetsdatablad samt möjlighet att lägga beställningar direkt via vår webbshop.

Registrera / Logga in

Nyheter

2 november 2020

Alrons produkter mot Coronavirus

Alron Chemical Co AB har nöjet att meddela att alla våra peroxidprodukter nu genomgått testning, enligt standard SS-EN14476:2013+A2:2019 (Kemiska desinfektionsmedel och antiseptiska medel – Kvantitativt […]
26 juni 2020

Viktig information!

Till våra kunder:I samband med sommarens beskedliga ankomst och med de temperaturer som nu råder i landet vill vi rikta en stark rekommendation till samtliga […]
29 maj 2020

Ny produkt: WipeOx-Pro

Vi på Alron är stolta över att kunna presenterar vår nya produkt WipeOx-PRO. WipeOx-PRO innehåller 200st ”non woven” dukar (17x34cm), i en smidig hinklösning, och […]

Våra
återförsäljare