Alron är ISO-certiferat
9 december 2020
Ny förpackning för Penetrox
4 april 2022
Alron är ISO-certiferat
9 december 2020
Ny förpackning för Penetrox
4 april 2022

WipeOx i ny förpackning

Vi har nöjet att meddela att WipeOx® desinficerande torkdukar nu även finns i en lite mindre förpackning med 50st ark per burk. Passar perfekt att ha i fikarummet, på kontoret, på gymmet eller att ha med sig i bilen.

Användningen av WipeOx® är ett mycket enkelt och effektivt sätt att desinficera våra dagliga kontaktytor då den både torkar av ytan från smuts samt efterlämnar en lagom mängd desinfektionsvätska vilket förhindrar överdosering eller skadar material. WipeOx® börjar verka direkt och har full effekt inom 2 minuter, lämnar inga miljö- eller hälsofarliga rester och använda dukar kan slängas i vanligt sopkärl.

Länk till webshopen: https://www.alron.se/butik/desinficering-oxidering/wipeox-50st/

För mer information eller frågor vänligen kontakta oss på info@alron.se eller per telefon 0152-134 75.

Inställningar för cookies