Effektiv återställning av korslimmat trä med Alron Penetrox och Alron Booster Blek
18 oktober 2023
Bio-A och doseringspump
Undvik stopp i avloppet med biologiskt avloppsunderhåll
10 januari 2024
Effektiv återställning av korslimmat trä med Alron Penetrox och Alron Booster Blek
18 oktober 2023
Bio-A och doseringspump
Undvik stopp i avloppet med biologiskt avloppsunderhåll
10 januari 2024

Nu finns Alron även i Norge!

Som ett steg i satsningen på den nordiska marknaden övertar Alron det norska företaget Saneringsvarehuset. Fusionen blev klar i november och innebär att Saneringsvarehusets tidigare VD, Jan-Erik ”Putte” Aamundsen, har lämnat över driften till Kristoffer Ceder, platschef på Alron Chemical.

”Jag känner att det är rätt att lämna över stafettpinnen till teamet på Alron nu. Med deras enorma kunnande och långa erfarenhet kommer de bidra med precis det Saneringsvarehuset behöver för att ta ytterligare kliv, det är jag övertygad om”, säger Jan-Erik ”Putte” Aamundsen.

Putte är fortsatt delaktig med stöttning under övergångsperioden, och driften av Saneringsvarehuset kommer pågå som vanligt utan någon förändring för vare sig medarbetare eller kunder. För Alron, däremot, innebär det här nya möjligheter på en helt ny marknad.

”Det känns jättekul och inspirerande att få påbörja den här resan in på den norska marknaden. Vi ser fram emot att erbjuda Norge samma support och service inom sanering som vi erbjuder i Sverige”, säger Hans Dyster-Aas, styrelseordförande för Alron Chemical.


Vill du veta mer om expansionen? Mejla eller slå oss en signal.

info@alron.se
0152-13475

Inställningar för cookies