Bio-A och doseringspump
Undvik stopp i avloppet med biologiskt avloppsunderhåll
10 januari 2024
Bio-A och doseringspump
Undvik stopp i avloppet med biologiskt avloppsunderhåll
10 januari 2024

Siktet inställt på försäljning i hela EU

Alron Chemicals produkter finns idag i Norden, Polen, Tyskland och Spanien. Men ambitionen är att vi inom några år ska finnas i hela EU – vilket skulle innebära ett stort kliv framåt för bolaget, och ett försprång mot konkurrenterna.

Möter ett stort behov

Förutom peroxidbaserade medel utvecklar vi produkter baserade på mikrobiologiska bakterier som, i stället för att maskera smuts och dålig lukt, eliminerar dem med hjälp av sin naturliga nedbrytningsprocess. Det är en unik innovation för detta tillämpningsområde.

– Vi vet att vi är unika på marknaden och att det i hela EU finns ett stort behov av våra lösningar. Just nu är vi mitt uppe i en process där vi precis lämnat in en ansökan att få registrera våra produkter i samtliga EU-länder, säger Kristoffer Ceder, platschef på Alron Chemical i Strängnäs.

Kristoffer räknar med att det kan dröja omkring två till tre år innan tillståndsprocessen är klar.

– Vi har redan arbetat i snart ett år med alla förberedelser som krävs för att få ansöka om tillståndet. Därför är vi inte oroliga att något annat företag ska gå in och göra samma sak som vi på samma marknad. Eventuella konkurrenter befinner sig flera år bakom oss i det här läget.

För frågor eller om du bara vill komma i kontakt med oss, se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Inställningar för cookies